4 Ağustos 2007 Cumartesi

Dördüncü Sayfa

“Senin işaretlerini yerim ben, biraz sonra da kurt adam çıkıp gelecek, hee”
Masadaki gülüşmeler devam ederken dilini alabildiğine çıkartıp, korkutmakla alay eder gibi Gaye’nin yüzüne doğru iyice yaklaştırdı ve yanağına bir öpücük kondurdu. Gaye sıkıldığını belli eden bir tavırla, koluyla uzaklaştırmaya çalıştı Ömer’i, suratını da hafifçe asarak.
“Ne olmuş yani, çıkar mı, çıkar. Olacağına bakın siz” diyerek tabağında kalan peynir kırıntısına tüm hırsını ondan alırcasına çatalını batırdı.
Ömer, yaptığı şakanın Gaye tarafından hiç de hoş karşılanmadığını farkederek kolunu Gaye’nin omzuna dolayıp kendine doğru çekti.

“A, şaka yaptım yavrum asma hemen suratını”

Gaye küskünlüğünü omzunu silkerek iyice belirtti. Saman alevi gibi olan küskünlüğünden az sonra eser kalmayacağını bile bile. O gece, üç çift, Gaye, Ömer ikilisi, Sevinç, Murat ikilisi ve Hande, Kerem ikilisi, Ömer, Gaye çiftinin Didim deki yazlıklarında akşam yemeği yemeye, o geceyi orada geçirdikten sonra da sabah geç vakit kahvaltılarını yapıp İzmir’e geri dönmek üzere plan yapmışlardı.

Sabahtan, bir gün önce kararlaştırdıkları gibi bir alışveriş merkezinde buluştular ve daha önce belirledikleri alışveriş listesinden gerekli olanları aldılar. Liste daha çok hemen yemeğe hazır, pişirmek zorunda kalmayacakları yiyeceklerden ve bir de mangal yapmak üzere çeşitli türde et den oluşuyordu. Alışverişlerini yaptıktan sonra üç araba arka, arkaya İzmir’den yola çıktılar ve üç buçuk saat sonra körfezin hemen kıyısındaki dubleks yazlığa vardılar.

Günlerden Cumartesiydi ve yaptıkları programa göre o akşam yemeklerini yiyecekler, patlayana kadar sarhoş olacaklardı.

Devam edecek...
Yazan: http://www.europey.com Editörü

Hiç yorum yok: